Naast online HRM-applicaties levert PnA de praktische “support on the ground” bij ziekteverzuim, verlof en arbeidsvoorwaarden.

Unieke aanpak

Dat wil zeggen: casemanagement, verzuimbegeleiding en een eigen bedrijfsarts. U heeft geen arbodienst meer nodig en bespaart daarom direct tot wel  € 20.000,00 of een veelvoudige op verzuimkosten.

Daarnaast ook nog de mogelijkhedenlijst. Meer grip op verzuim. En gratis! PnA  werkt met een heel team van partners <link naar de partners van PnA> die u ondersteuning bieden  bij:

  • verzuim, zoals bedrijfsartsen, casemanagers die met uw medewerker de mogelijkhedenlijst bespreken, een “omgekeerd uitzendbureau” dat zonodig zorgt voor passend werk  voor reïntegrerende medewerkers,
  • arbeidskostenregelingen, verlofprotocollen
  • personeelsmedewerkers én arbeidsjuristen

Ook andere werkzaamheden zoals een ervaren CAO-onderhandelaar en pensioenadviseurs  kunt u via PnA tijdelijk inschakelen.

Al 20 jaar levert PnA advies en ondersteuning op gebied van arbeidsvoorwaarden, verzuim en verlof.an onze partners vervullen de complete HR-functie op parttime basis voor een bedrijf. Een idee voor uw bedrijf?